Trädgård

Trädgårdshjälp
När du behöver hjälp med trädgårdsarbetet. Löpande eller vid enstaka tillfällen. Vår- och höststädning. Plantering. Eller så kanske din trädgård behöver fixas i ordning inför försäljning? RUT-avdrag gäller för de flesta typer av trädgårdsarbete (ej plantering). Läs mer om RUT

Rådgivning/Konsultation
Om du inte riktigt vet i vilken ände du ska börja kan du boka en rådgivning. Tillsammans går vi igenom hela eller delar av din trädgård. Kanske behöver du få idéer för nya rabatter, växtförslag eller råd om skötsel av befintlig växtlighet? Du och din trädgård kanske är nya för varandra och du behöver hjälp med att lära känna den?
Pris: 850 kr per timme inkl moms. RUT-avdrag gäller ej.
Kostnaden för rådgivning i samband med försäljning är avdragsgill. Du får då tips och råd om hur du bäst fixar trädgården inför fotografering och visning.

Pris trädgårdsarbete
• 310 kr inkl moms/person och timme med RUT-avdrag.
• 620 kr inkl moms/person och timme exkl RUT-avdrag.
• Debitering per påbörjad halvtimme.
• Minimum tre timmar per arbetstillfälle.
• Första planeringsbesöket är kostnadsfritt upp till 60 minuter.

Utöver grundpriset tillkommer:
• Resekostnad 250 kr inkl moms/besök för en timmes restid inom Stockholm. 
• Resekostnad vid inköp av t ex växter 45 kr inkl moms/mil tur och retur från    utgångspunkten.

Villkor
Betalningsvillkor: 10 dagar netto.
Jag innehar F-skattsedel.

Om mig
Jag älskar de årstidsbundna växlingarna, växandet och naturens läkande kraft. Hur den tar sig från vila och återhämtning under vintern, för att sedan väckas till nytt liv, med full kraft på våren.

Enda sedan barnsben har trädgårdsskötsel varit en stor del av mitt liv och jag är mer eller mindre född med händerna i jorden. Jag är en trädgårdssjäl med hjärtat och rötterna förankrade i Stockholms Skärgård, som lärt mycket från tidigare generationer och genom att praktisera under lång tid, både privat och professionellt. En och annan trädgårdskurs har det förstås blivit i kombination med en inbyggd blick för det estetiska och kreativa. Mina erfarenheter som projektledare gör att jag är bra på att planera och prioritera. Dessutom har jag en fin förmåga att kunna växla mellan detaljerna och helheten. Att se samband, konsekvenser och möjligheter.

Hur ser din situation ut? Vad behöver du hjälp med? Varmt välkommen att höra av dig!