MediYoga

Jag håller regelbundet pass och kurser på Resarö Bygdegård, Hamnkontoret i Vaxholm och på Waxholms Golfklubb. Ibland även hemma i min trädgård på Resarö i Vaxholm. Håll utkik här på hemsidan för aktuell information.

Skräddarsydda upplägg

Jag skräddarsyr också efter dina önskemål, tillsammans med vänner, på arbetsplatsen, på konferensen, i skolan eller idrottsföreningen. Med fördel både teori och praktik för ökat värde och välmående för dig, dina medarbetare och din verksamhet.

Om MediYoga
MediYoga är en lugn och inkännande yogaform som reducerar stress, främjar återhämtning och läkning. En kombination av medicinsk forskning och yogisk filosofi. Enkla mjuka rörelser, andningsövningar, djupavslappning och meditation som lugnar nervsystemet och skapar ökad hälsa och balans fysiskt, mentalt och emotionellt. Yogan sätter igång kroppens eget självläkande system. Allt börjar där du befinner dig.

Inga förkunskaper behövs, alla kan vara med utifrån sin förmåga, passar lika bra för dig som aldrig provat yoga förut som för dig som är en mer erfaren yogi. Har du svårt att sitta på golvet går det lika bra att sitta på stol. Du jobbar efter dina egna förutsättningar och behov med rörelse, andning och meditation, och utvecklas i din egen takt genom att stärka dig själv fysiskt, mentalt och emotionellt. Inifrån och ut.

Svensk medicinsk forskning
Yogaformen har bland annat positiva effekter vid stress, utmattning, sömnsvårigheter, rygg- och nackbesvär samt PMS och klimakteriebesvär.

Minskad stress är en övergripande faktor som påverkar de flesta sjukdomstillstånd och vår hälsa. I över 20 år har det forskats i Sverige inom MediYoga. Forskningen visar signifikanta resultat inom:

  • förbättrad sömn (8 av 10 sover bättre)
  • ökad koncentration och förbättrat minne
  • ryggbesvär
  • minskad trötthet/utmattning
  • hjärtinfarkt, förmaksflimmer, hjärtsvikt och högt blodtryck
  • minskad oro, ångest och irritation

Pris skräddarsydda upplägg
Privatpersoner: från 850 kr inkl moms (avser 60 min) beroende på antal personer, antal tillfällen, tid och plats. 
Friskvårdsbidrag gäller!

Företag & Organisationer: från 1 500 kr exkl moms (6%) (avser 60 min) beroende på antal personer, antal tillfällen, tid och plats.
Yoga räknas som friskvård och är avdragsgillt! 

Varmt välkommen!

Jag har medicinsk baskompetens och är diplomerad instruktör i MediYoga med fördjupning inom Yoga för binjurar och hormonbalans.