MediYoga

Jag skräddarsyr efter dina önskemål, tillsammans med vänner, på arbetsplatsen, på konferensen, i skolan eller idrottsföreningen. Med fördel både teori och praktik för ökat värde och välmående för dig, dina medarbetare och din verksamhet.

MediYoga är en lugn och inkännande yogaform som reducerar stress, främjar återhämtning och läkning. Enkla mjuka rörelser, andningsövningar, djupavslappning och meditation som skapar ökad balans fysiskt, mentalt och emotionellt. Och som sätter igång kroppens eget självläkande system.

Inga förkunskaper behövs, alla kan vara med utifrån sin förmåga, passar lika bra för dig som aldrig provat yoga förut som för dig som är en mer erfaren yogi. Har du svårt att sitta på golvet går det lika bra att sitta på stol. Du jobbar efter dina egna förutsättningar med rörelse, andning och meditation, och utvecklas i din egen takt genom att stärka dig själv fysiskt, mentalt och emotionellt.

tisdagar håller jag pass på Vaxholmyogacenter kl. 11.00 – 12.00. Ingen föranmälan behövs.

Yogaformen har positiva effekter vid stress, utmattning, sömnsvårigheter, rygg- och nackbesvär samt PMS och klimakteriebesvär.

Minskad stress är en övergripande faktor som påverkar de flesta sjukdomstillstånd och vår hälsa. I 20 år har det forskats i Sverige inom MediYoga. Forskningen visar signifikanta resultat inom:

  • förbättrad sömn (8 av 10 sover bättre)
  • ökad koncentration och förbättrat minne
  • ryggbesvär
  • minskad trötthet/utmattning
  • hjärtinfarkt, förmaksflimmer, hjärtsvikt och högt blodtryck
  • minskad oro, ångest och irritation

Jag har medicinsk baskompetens och är diplomerad instruktör i MediYoga med fördjupning inom Yoga för binjurar och hormonbalans.

Varmt välkommen!

Foto: Vilma Moquist