Medicinsk Yoga

Jag håller regelbundet pass och kurser på Resarö Bygdegård i Vaxholm och på Mamita i Stockholm. Skräddarsyr också efter önskemål och behov. Enskilt, tillsammans med vänner, på konferensen, arbetsplatsen, i skolan, på äldreboendet, för idrottsföreningen. 

Om Medicinsk Yoga
Medicinsk Yoga har sin grund i Kundaliniyoga och är en lugn och inkännande yogaform som lugnar och reglerar nervsystemet, är djupt stressreducerande och balanserar kroppen fysiskt, mentalt, emotionellt och själsligt. Mjuka inkännande rörelser, andningsövningar, djupavslappning, meditation och mantran som tillsammans frigör energi, främjar återhämtning och läkning.

Inga förkunskaper behövs, alla kan vara med utifrån sin förmåga, passar lika bra för dig som aldrig provat yoga förut som för dig som är en mer erfaren yogi. Har du svårt att sitta på golvet går det lika bra att sitta på stol. Du deltar efter dina förutsättningar och behov. Allt börjar där du är. I medveten närvaro. Inifrån och ut. ETT ANDETAG I TAGET. 

Svensk medicinsk forskning
Minskad stress är en övergripande faktor som påverkar de flesta sjukdomstillstånd och vår hälsa. MediYoga Institutet grundat i Sverige är skandinavens ledande forskningsinstitut inom medicinsk och terapeutisk yoga. Forskning på yoga har pågått i Sverige sedan 1998. 

Forskningen visar signifikanta resultat inom:

  • förbättrad sömn (8 av 10 sover bättre)
  • ökad koncentration och förbättrat minne
  • rygg- och nackbesvär
  • minskad trötthet/utmattning
  • hjärtinfarkt, förmaksflimmer, hjärtsvikt och högt blodtryck
  • minskad oro, ångest och irritation

Pris skräddarsydda upplägg
Privatpersoner: från 1 000 kr inkl. moms (avser 60 min) beroende på antal personer, antal tillfällen, tid och plats. 
Friskvårdsbidrag gäller!

Företag & Organisationer: från 3 000 kr exkl. moms (6%) (avser 60 min) beroende på antal personer, antal tillfällen, tid och plats.
Yoga räknas som friskvård och är avdragsgillt! 

Varmt välkommen!


RÖSTER FRÅN DELTAGARE
”Marie utstrålar lugn och harmoni, har en behaglig berättarröst. Yogan var en skön upplevelse. Allt fick ta sin tid och i en behaglig takt. Inte för snabbt inte för långsamt”

”Marie har hjälpt mig otroligt mycket. Jag har färdats genom ett inferno och fått ett lugn mitt i allt genom yogan med Marie varje vecka. Tusen tack är inte tillräckligt”

”Yogan med Marie var så fin och jag är så tacksam. Hennes röst är så trygg och läkande. TACK.”

”Marie guidar inåt med sin unika mjukhet och kravlöshet. Hon skapar utrymme för mig att lyssna och känna in val jag behöver i stunden. Jag lämnar med en djup känsla av kontakt med mig själ(v). TACK.”


Diplomerad instruktör i MediYoga med medicinsk baskompetens
och fördjupning inom yoga för binjurar och hormonbalans.