MediYoga

Jag håller regelbundet pass och kurser på Resarö Bygdegård och på Hamnkontoret i Vaxholm. Ibland dyker jag upp även på andra ställen.
Håll utkik här på hemsidan för aktuell information.

Skräddarsydda upplägg
Jag skräddarsyr också efter dina önskemål, tillsammans med vänner, på arbetsplatsen, på konferensen, i skolan eller idrottsföreningen. Med fördel både teori och praktik för ökat värde och välmående för dig, dina medarbetare och din verksamhet.

Om MediYoga
MediYoga är en lugn och inkännande yogaform som reducerar stress, främjar återhämtning och läkning. En kombination av medicinsk forskning och yogisk filosofi. Enkla mjuka rörelser, andningsövningar, djupavslappning och meditation som lugnar nervsystemet och skapar ökad hälsa och balans fysiskt, mentalt och emotionellt. Yogan sätter igång kroppens eget självläkande system. Allt börjar där du befinner dig.

Inga förkunskaper behövs, alla kan vara med utifrån sin förmåga, passar lika bra för dig som aldrig provat yoga förut som för dig som är en mer erfaren yogi. Har du svårt att sitta på golvet går det lika bra att sitta på stol. Du jobbar efter dina egna förutsättningar och behov med rörelse, andning och meditation, och utvecklas i din egen takt genom att stärka dig själv fysiskt, mentalt och emotionellt. Inifrån och ut.

Svensk medicinsk forskning
Yogaformen har bland annat positiva effekter vid stress, utmattning, sömnsvårigheter, rygg- och nackbesvär samt PMS och klimakteriebesvär.

Minskad stress är en övergripande faktor som påverkar de flesta sjukdomstillstånd och vår hälsa. I över 20 år har det forskats i Sverige inom MediYoga. Forskningen visar signifikanta resultat inom:

  • förbättrad sömn (8 av 10 sover bättre)
  • ökad koncentration och förbättrat minne
  • ryggbesvär
  • minskad trötthet/utmattning
  • hjärtinfarkt, förmaksflimmer, hjärtsvikt och högt blodtryck
  • minskad oro, ångest och irritation

Pris skräddarsydda upplägg
Privatpersoner: från 850 kr inkl moms (avser 60 min) beroende på antal personer, antal tillfällen, tid och plats. 
Friskvårdsbidrag gäller!

Företag & Organisationer: från 1 500 kr exkl moms (6%) (avser 60 min) beroende på antal personer, antal tillfällen, tid och plats.
Yoga räknas som friskvård och är avdragsgillt! 

Varmt välkommen!

Jag har medicinsk baskompetens och är diplomerad instruktör i MediYoga med fördjupning inom Yoga för binjurar och hormonbalans.

RÖSTER FRÅN DELTAGARE
”Marie utstrålar lugn och harmoni, har en behaglig berättarröst. Yogan var en skön upplevelse. Allt fick ta sin tid och i en behaglig takt. Inte för snabbt inte för långsamt”

”Marie har hjälpt mig otroligt mycket. Jag har färdats genom ett inferno och fått ett lugn mitt i allt genom yogan med Marie varje vecka. Tusen tack är inte tillräckligt”

”Yogan med Marie var så fin och jag är så tacksam. Hennes röst är så trygg och läkande. TACK.”