Empatisamtal

Samtalsstöd i utmanande vardagssituationer där jag lyssnar, återspeglar, är bollplank och sparringpartner. Regelbundet eller vid enstaka tillfällen.

Allt från vardagsproblem och oförutsedda händelser. Större och mindre kriser. Svåra situationer. Stress. Ältande och oro. Till förluster och förändringar, livskriser och bedövande sorg. Kommunikation som inte når fram och konflikter som stjäl fokus från här och nu. Ibland finns en känsla av att det är något som skaver och ett behov av att lätta på trycket. Bara du vet vad som pågår i dig.

Samtalen har ett friskvårdande syfte där du ges möjlighet att bli sedd och hörd utan att bli kritiserad eller dömd. Du får ventilera och reflektera för att hitta nycklar som kan förhindra bestående problem.

PRISER
45 min – 695 kronor (för företagsfakturering tillkommer 25% moms)
60 min – 850 kronor (för företagsfakturering tillkommer 25% moms)

Om du efter första samtalet vill boka fler möten erbjuder jag paketpriser inklusive det första samtalet på 3, 5 eller 10 samtal. 

Du träffar mig i Vaxholm på Crameus Hälsa eller i någon av de lokaler jag har samarbete med i Stockholms City, om det passar dig bättre. Vill du hellre samtala över en promenad eller på telefon, så är det också en möjlighet.

Varmt välkommen!