Samtalsstöd

Samtalsstöd i utmanande vardagssituationer där jag lyssnar, återspeglar, är bollplank och sparringpartner. Regelbundet eller vid enstaka tillfällen. Samtalen har ett friskvårdande syfte där du ges möjlighet att bli sedd och hörd utan att bli kritiserad eller dömd. 

Det kan handla om allt från vardagsproblem och oförutsedda händelser. Kriser och svåra situationer. Stress. Ältande och oro. Till förluster och förändringar, livskriser och bedövande sorg. Kommunikation som inte når fram och konflikter som stjäl fokus från här och nu. Ibland finns en känsla av att det är något som skaver. Det där skavet som hänger kvar och inte vill släppa taget. Såren som inte läker. Skavsåren. Bara du vet vad som pågår i dig. Inget är för litet eller för stort. Vi börjar där du är.  

Du träffar mig i Vaxholm på Crameus Hälsa eller i någon av de lokaler jag har samarbete med i Stockholms City, om det passar dig bättre. Vill du hellre samtala över en promenad eller på telefon, så är det också en möjlighet.

PRISER

TELEFON ELLER DIGITALT
45 min – 695 kronor (för företagsfakturering tillkommer 25% moms)
60 min – 850 kronor (för företagsfakturering tillkommer 25% moms)

FYSISKA MÖTEN
45 min –    900 kronor (för företagsfakturering tillkommer 25% moms)
60 min – 1 100 kronor (för företagsfakturering tillkommer 25% moms)

Om du efter första samtalet vill boka fler möten erbjuder jag paketpriser inklusive det första samtalet på 3, 5 eller 10 samtal. 

Varmt välkommen!