Samtalsstöd

Samtalsstöd i utmanande vardagssituationer där jag lyssnar, återspeglar, är bollplank och samtalspartner. Regelbundet eller vid enstaka tillfällen där du ges möjlighet att bli sedd och hörd utan att bli kritiserad eller dömd. 

Det kan handla om allt från vardagsproblem och oförutsedda händelser. Kriser och svåra situationer. Stress. Ältande och oro. Till förluster och förändringar, livskriser och bedövande sorg. Kommunikation som inte når fram och konflikter som stjäl fokus från här och nu. Ibland finns en känsla av att det är något som skaver. Det där skavet som hänger kvar och inte vill släppa taget. Såren som inte läker. Skavsåren. Bara du vet vad som pågår i dig. Inget är för litet eller för stort. Vi börjar där du är.  

Du träffar mig i Vaxholm på Crameus Hälsa eller i någon av de lokaler jag har samarbete med i Stockholms City, om det passar dig bättre. Vill du hellre samtala över en promenad, telefon eller digitalt, så är det också en möjlighet.

PRISER

TELEFON ELLER DIGITALT
60 min – 1 000 kronor
(för företag tillkommer 25% moms)

FYSISKA MÖTEN
60 min – 1 300 kronor
(för företag tillkommer 25% moms)

Varmt välkommen!

RÖSTER FRÅN KLIENTER
”Jag känner ett lugn efter samtalen med Marie och att jag får nya perspektiv. Har haft ett tryck över bröstet som lättat.”

”Jag kan andas och känner hopp”

”Maries behagliga röst och lugn gör att jag känner mig trygg. Jag har vågat öppna upp och kommit i kontakt med saker inom mig själv som jag inte kunde sätta fingret på tidigare”