Företag & Organisationer

Människan är en helhet och en organisations största resurs och värde. Att tidigt investera i sina medarbetare ger välmående personer och välmående organisationer, lägre kostnader och ökat långsiktigt resultat för alla inblandade.

Jag tror på helhetsperspektiv och affärsmänsklighet – en kombination av affärsmässighet och medmänsklighet. Jag vill bidra till att personer mår bra och att organisationer går bra – och det hänger ihop.

             

Konferenspaket med lugn yoga för ökad energi där alla kan vara med oavsett tidigare erfarenhet. I samarbete med Hamnkontoret Vaxholm Business Center. Ett personligt mindre format. Omgiven av havet – i ostörd unik sekelskiftesmiljö. Klicka på länken för att ta del av erbjudandet.

Medicinsk Yoga
Jag arbetar i friskvårdande syfte med att leda grupper i Medicinsk Yoga, en lugn och inkännande yogaform som reducerar stress, främjar återhämtning och läkning. Enkla mjuka rörelser, andningsövningar, avslappning och meditation som skapar ökad balans fysiskt, mentalt, emotionellt och själsligt.

Genom att slappna av och vila kropp och knopp blir vi starkare både fysiskt och mentalt. Kreativiteten och energin ökar och vi laddar upp inför kommande prestationer.

Inga förkunskaper behövs, alla kan vara med utifrån sin förmåga, passar lika bra för dig som aldrig provat yoga förut som för dig som är en mer erfaren yogi. För den som har svårt att sitta på golvet går det lika bra att sitta på en stol. Man blir inte svettig, så det behövs inget ombyte.

Var och en utgår från sig själv och sin hälsa – regelbunden Medicinsk Yoga bidrar till allmänt ökat välbefinnande och bättre förmåga att hantera stress i vardagen. 

Samtalstöd
Jag erbjuder också dig och dina medarbetare samtalsstöd. Regelbundet eller vid enstaka tillfällen då det finns behov av samtalsstöd, ett bollplank och en objektiv sparringpartner i utmanande vardagssituationer.

Oförutsedda händelser, större och mindre kriser, svåra situationer, förluster och förändringar som påverkar er vardag och där du och dina medarbetare har behov av att ventilera.

Kommunikationsproblem och konflikter som stjäl fokus från arbetsuppgifterna? Någon i arbetsgruppen kanske är allvarligt sjuk eller har råkat ut för något oväntat som också påverkar de övriga medarbetarna?

Samtalen har ett friskvårdande syfte där det ges möjlighet att ventilera och reflektera för att komma vidare, förhindra bestående problem och för att förebygga stress innan det går för långt.

Hur ser din situation ut? Vad behöver du? Jag svarar gärna på just dina frågor kring hur jag kan bidra till ökat värde och välmående för dig, dina medarbetare och din verksamhet.