Aktuellt

Konferenspaket med lugn yoga för ökad energi där alla kan vara med oavsett tidigare erfarenhet. I samarbete med Hamnkontoret Vaxholm Business Center. Ett personligt mindre format. Omgiven av havet – i ostörd unik sekelskiftesmiljö. Klicka på länken för att ta del av erbjudandet.

STRESSREDUCERANDE YOGA!
ÅTERHÄMTNING – LÄKNING – NY ENERGI
En yogaform som lugnar nervsystemet, är djupt stressreducerande och balanserar kroppen fysiskt, mentalt, emotionellt och själsligt. En kombination av medicinsk forskning och yogisk filosofi som främjar återhämtning och läkning. Ett mjukt och kravlöst mellanrum att landa i dig själv. Medveten djupavslappning, andningsövningar, mjuka rörelser och meditation. Lugnt och inkännande deltar du efter dina förutsättningar och behov. Inga förkunskaper behövs. Allt börjar där du är. Inifrån och ut. Ett andetag i taget.

MAMITA – VASASTANS OAS
När: 25 april 2023 kl. 19.15 – 20.45.
Var: Vikingagatan 29, Stockholm.
Investering: 350 kronor
.
RESARÖ BYGDEGÅRD, VAXHOLM
När: 4 maj 2023,
Kl. 17.30 – 18.45 och 19.15 – 20.30.
Investering: 250 kronor.


Anmälan till info@mariemoquist.se (anmälan är bindande men inte personlig)
Friskvårdsbidrag gäller. Inga förkunskaper behövs. Allt börjar där du är. Ett andetag i taget. Varmt välkommen!

”Marie guidar inåt med sin unika mjukhet och kravlöshet. Hon skapar utrymme för mig att lyssna och känna in val jag behöver i stunden. Jag lämnar med en djup känsla av kontakt med mig själ(v). Tack!”
Lena PalmérSAMTAL OCH SORG
Kanske är det något som skaver eller oroar dig som du behöver bli sedd och hörd i utan att bli kritiserad och dömd? Allt från vardagsproblem och oförutsedda händelser. Större och mindre kriser. Svåra situationer. Stress. Ältande och oro. Till förluster och förändringar, livskriser och bedövande sorg. Bara du vet vad som pågår i dig.

Du når mig på info@mariemoquist.se eller telefon 070-612 58 95.

Varmt välkommen!