Aktuellt

BOK KOMMER HÖSTEN 2024
SORG – OM FÖRLUST OCH LÄKNING VID FÖRÄNDRINGAR I LIVET

STRESSREDUCERANDE YOGA
ÅTERHÄMTNING – LÄKNING – NY ENERGI
En yogaform som lugnar nervsystemet, är djupt stressreducerande och balanserar kroppen fysiskt, mentalt, emotionellt och själsligt. En kombination av medicinsk forskning och yogisk filosofi som främjar återhämtning och läkning. Ett mjukt och kravlöst mellanrum att landa i dig själv. Medveten djupavslappning, andningsövningar, mjuka rörelser och meditation. Lugnt och inkännande deltar du efter dina förutsättningar och behov. Inga förkunskaper behövs. Allt börjar där du är. Inifrån och ut. Ett andetag i taget.

MAMITA – VASASTANS OAS
När: Våren 2024. En gång per månad.
Tisdagar kl. 19.15 – 20.45.
6 februari, 12 mars och 9 april
Var: Vikingagatan 29, Stockholm.
Investering:
900 kronor för tre gånger.
Enstaka tillfällen 350 kronor.
RESARÖ BYGDEGÅRD, VAXHOLM
När: Hösten 2024. En gång per vecka.
Torsdagar 19 september – 12 december.
Kl. 17.30 – 18.45 och 19.15 – 20.30.
Investering: 2 400 kronor för 12 gånger.
Enstaka tillfällen 275 kronor.

Anmälan till info@mariemoquist.se (anmälan är bindande men inte personlig)
Friskvårdsbidrag gäller. Inga förkunskaper behövs. Allt börjar där du är. Ett andetag i taget. Varmt välkommen!

”Marie guidar inåt med sin unika mjukhet och kravlöshet. Hon skapar utrymme för mig att lyssna och känna in val jag behöver i stunden. Jag lämnar med en djup känsla av kontakt med mig själ(v). Tack!”

”Tack för din magi och läkande kraft! Har inte varit i kontakt med min kropp på veckor. Månader? Det var ljuvligt att komma hem en stund”

Konferenspaket med lugn yoga för ökad energi där alla kan vara med oavsett tidigare erfarenhet. I samarbete med Hamnkontoret Vaxholm Business Center. Ett personligt mindre format. Omgiven av havet – i ostörd unik sekelskiftesmiljö. Klicka på länken för att ta del av erbjudandet.


SAMTALSSTÖD OCH SORGBEARBETNING
Kanske är det något som skaver eller oroar dig som du behöver bli sedd och hörd i utan att bli kritiserad och dömd? Allt från vardagsproblem och oförutsedda händelser. Större och mindre kriser. Svåra situationer. Stress. Ältande och oro. Till förluster, förändringar i livet och bedövande sorg. Bara du vet vad som pågår i dig. Vi börjar där du är.

Du når mig på info@mariemoquist.se eller telefon 070-612 58 95.

Varmt välkommen!