Aktuellt

STRESSREDUCERANDE YOGA – ÅTERHÄMTNING – LÄKNING!
En yogaform som lugnar nervsystemet, är djupt stressreducerande och balanserar kroppen fysiskt, mentalt, emotionellt och själsligt. En kombination av medicinsk forskning och yogisk filosofi som främjar återhämtning och läkning. Ett mellanrum att landa i dig själv. Medveten djupavslappning, andningsövningar, mjuka rörelser och meditation. Lugnt och inkännande deltar du efter dina förutsättningar och behov. Inga förkunskaper behövs. Allt börjar där du är. Inifrån och ut. Ett andetag i taget.

RESARÖ BYGDEGÅRD, VAXHOLM
En stund för återhämtning och ny energi mellan skolavslutning och midsommar!
Torsdag 16 juni kl. 19.30 – 20.45.
Investering: 250 kronor.
Betalning till swish 123 549 9355 i samband med anmälan.

Anmälan till info@mariemoquist.se (anmälan är bindande men inte personlig)
Inga förkunskaper behövs. Allt börjar där du är. Varmt välkommen!

”Marie guidar inåt med sin unika mjukhet och kravlöshet. Hon skapar utrymme för mig att lyssna och känna in val jag behöver i stunden. Jag lämnar med en djup känsla av kontakt med mig själ(v). Tack!”
Lena Palmér

SAMTAL OCH SORG
Just nu har jag lediga tider för både enskilda samtal och sorgbearbetning.

Kanske är det något som skaver eller oroar dig som du behöver bli sedd och hörd i utan att bli kritiserad och dömd? Allt från vardagsproblem och oförutsedda händelser. Större och mindre kriser. Svåra situationer. Stress. Ältande och oro. Till förluster och förändringar, livskriser och bedövande sorg. Bara du vet vad som pågår i dig.

Du når mig på info@mariemoquist.se eller telefon 070-612 58 95.

Varmt välkommen!