Aktuellt

MediYoga för stressreducering och hormonbalans!

Med vägledning från Smittskydd Stockholm i att tolka de nya restriktionerna från Folkhälsomyndigheten erbjuder jag yogaklasser med begränsat antal platser (max 6 st på plats i lokalen). Det gör att vi med god marginal kan hålla rekommenderat avstånd. Tillsammans tar vi ansvar för att följa Folkhälsomyndighetens övriga rekommendationer.

Torsdagar vecka 45-51 på Resarö Bygdegård i Vaxholm eller via Zoom
Kl. 19.15 – 20.30
Pris: 1 050 kr för 7 tillfällen á 75 min, 175 kr för enstaka gånger 
Anmälan till info@mariemoquist.se

Betalning till swish 123 549 9355 i samband med anmälan. Friskvårdsbidrag gäller. Har du frågor mailar du eller ringer 070-612 58 95. Anmälan är bindande, men inte personlig.

Samtal och Sorg!

Just nu har jag lediga tider för både enskilda samtal och sorgbearbetning.

Kanske är det något som skaver eller oroar dig som du behöver bli sedd och hörd i utan att bli kritiserad och dömd? Allt från vardagsproblem och oförutsedda händelser. Större och mindre kriser. Svåra situationer. Stress. Ältande och oro. Till förluster och förändringar, livskriser och bedövande sorg. Bara du vet vad som pågår i dig. Tillsammans med mig får ventilera och reflektera för att hitta nycklar som kan förhindra bestående problem.

Hör av dig till info@mariemoquist.se eller på telefon 070-612 58 95, så ser vi om det finns något som jag kan bidra med som kan vara till nytta och hjälp för dig.

Varmt välkommen!